enjoylife massage gun

RETOURNEREN  &  REFUND

We care about you !  
Wij zien graag tevreden klanten. Om die reden dragen wij zorg voor topkwaliteit en bieden wij onmiddelijk hulp waar nodig. 
Alhoewel, u kan een reden hebben om een product te retourneren.  Als uw product arriveert en het is niet zoals beschreven, kan u het retourneren in de originele verpakking.

Bestellingen die u op onze website plaatst kunnen worden geretourneerd na ontvangst van het product. Heeft u meer vragen omtrent de Europese richtlijnen en onze retour voorwaarden, contacteer ons op service@kabandeals.nl . Wij geven u het nodige advies.  

 

RETOURNEREN 

U heeft 30 dagen om uw product terug te sturen.   Als u gebruik wil maken van uw recht op afzien van de aankoop, vragen wij u om het toestel in onberispelijke staat en in de originele verpakking terug te sturen.  
Bij het retourneren van uw product, voeg een printout van uw bevestigingsmail toe aan de verpakking.  Stuur uw pakket niet terug naar de verzender, u krijgt van ons het adres van de retourdienst. 

   

REFUNDS

Eens uw product is gearriveerd bij de retourdienst, wordt uw product nagekeken.  U krijgt een melding of het al dan niet wordt aanvaard.  Deze beslissing is afhankelijk van de staat van het product. 
Als het product beschadigd / vuil / niet volledig arriveert, krijgt u een gedeeltelijke terugbetaling.   
Als u het product als nieuw heeft terug gestuurd, krijgt u de volledige refund. 


Eens het product wordt aanvaard, wordt de refund verwerkt. Deze refund komt terug op de manier waarop u uw betaling heeft doorgevoerd. Heeft u betaald met Paypal, dank komt het bedrag terug op uw Paypal account. Heeft u betaald met kredietkaard, dan komt het bedrag terug op het saldo van uw kredietkaart. 

 

Late refund

Als u geen refund heeft gezien, verifieer dan eerst uw bankrekening of saldo van de betalingswijze die u heeft gebruik bij bestelling.  Contacteer uw kredietkaart contact, soms neemt het een paar dagen in beslag vooraleer het bedrag terug op uw saldo terechtkomt.  Als u de refund niet opmerkt, gelieve ons dan te contacteren op mail.   

 

Dank u voor uw begrip. enjoylife massage gun safe payments